Houtkachels en rookkanalen

Houtkachels maken het stoken van een vuurtje veiliger en er komt meer warmte vrij op gecontroleerde wijze. Het stoken met kachels kent daarmee zeker zijn voordelen. Houtkachels hebben echter specifieke eigenschappen en kenmerken. Laat ons u adviseren over de juiste houtkachel voor uw situatie!

Houtkachels zijn de afgelopen tientallen jaren erg in opkomst. Voor die tijd verwarmde men vooral met een openhaard. De gezelligheid van een openhaard is natuurlijk onmiskenbaar, want er gaat niets boven openvuur. Maar het heeft ook zijn nadelen: Veiligheid, rendement en stookgemak!

Houtkachels brengen uitkomst…

Inmiddels zijn er meer houtkachels dan openhaarden. Wanneer je toch nog op zoek gaan naar meer efficiëntie kom je vanzelf bij het stookmateriaal uit. kachels zoals wij die verkopen branden zowel stukken hout van maximaal 70 cm op als ook snippers, zaagsel en pallet, wat met een vijzel vol automatisch wordt aangevoerd. Middels deze kachels komen wij op een zeer voordelige en verantwoorde manier van ons kloofafval af!

U kunt er dus van op aan dat wij over een ruime kennis en ervaring beschikken op dit gebied met de praktijk in huis. Bijna alles werd door ons zelf aangelegd en waar de kennis of ervaring ontbrak werden we met raad en daad bijgestaan door onze, inmiddels vaste, installateurs. Op afspraak geven wij graag advies en voorlichting.

Veilig online betalen

Betaal uw haardhout bestelling veilig via iDEAL of overboeking.

Gratis verzending

In Nederland leveren wij het haardhout gratis aan huis.*

Snelle levering

Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd.