Overzicht levering Haardhout.nl

  • Doordeweeks landelijk geleverd;
  • Afleverdag naar keuze;
  • Levering niet over gras, grind of onverharde wegen;
  • Bestelling te volgen via Track&Trace.

Belangrijkste informatie

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Zodra de betaling binnen is, zullen wij contact met u op nemen over de afleverdatum (bij voorkeur telefonisch).  Op de dag van de aflevering dient er wel iemand aanwezig te zijn om voor ontvangst te tekenen. U bent dan verzekert van een correcte levering.

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?
Uw bestelling wordt op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd. Op de dag van levering ontvangt u per e-mail een track & trace waarmee u de zending kunt volgen. Op de dag van de levering wordt de verwachte aflevertijd bekend gemaakt tussen 08:00 en 10:00. U kunt op de dag van levering in de ochtend, rond 10:00, ook bellen naar 088 101 91 69  om uw levertijd op te vragen.

U heeft in principe geen invloed op de aflevertijd van uw bestelling, tenzij u ervoor kiest om van uw zending een tijdslevering te maken. Deze tijdslevering kunt u in overleg met één van onze medewerkers regelen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 101 91 91 of een e-mail sturen. Hieronder vindt u welke tijdsleveringen er zijn en wat de extra kosten hiervan bedragen:

  • Voor een tijdslevering voor 12 uur hanteren wij een toeslag van € 17,50
  • Voor een tijdslevering na 12 uur  hanteren wij een toeslag van € 17,50
  • De chauffeur kan u ook vooraf bellen.

Alle tijdsleveringen dienen gelijktijdig met de bestelling gemeld te worden.
Heeft u een tijdslevering die buiten dit tijdsbestek valt, neemt u dan contact op met ons.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Uw bestelling wordt altijd afgeleverd door Distri-XL of één van de logistieke partners uit hun netwerk. Distri-XL is een ervaren logistiek bedrijf dat in samenwerking met enkele betrouwbare collega transportbedrijven dagelijks landelijk transport verzorgt.

  • (Blok)pallet: Het leveren van de (blok)pallet wordt gedaan door middel van een vracht- of bakwagen. De (blok)pallet wordt allereerst op een geschikte plek van het afleveradres ontladen en vervolgens door middel van een (elektrische) pompwagen verreden naar de plek waar u de (blok)pallet wilt hebben staan. Als u niet aanwezig bent tijdens de levering en tijdens het bestelproces geen gewenste plek voor aflevering aangeeft, dan zet de chauffeur hem op de best mogelijke plek.
  • Losse producten: Losse producten, zoals accessoires of een proefpakket houtbriketten, worden tevens afgeleverd door middel van een vracht- of bakwagen. De chauffeur zal de producten persoonlijk aan u overhandigen als u aanwezig bent en u dient voor ontvangst te tekenen, zodat u verzekert bent van een correcte levering. Op afspraak kan zonder aanwezigheid  de pallet door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd worden. Dit is wel voor uw eigen verantwoording.

Wat zijn de kosten van de levering?
Bestellingen van pallets haardhout in Nederland worden gratis geleverd, voor de Waddeneilanden zijn de transportkosten in overleg. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland. Buiten Nederland worden extra kosten berekend. Neem hiervoor (bij voorkeur telefonisch) contact met ons op.

Vraag & Antwoord

Wordt de pallet neergezet waar ik dat wil?
Als u een verhard pad heeft naar de plek waar u de pallet geleverd wil hebben en deze te bereiken is met een pompwagen, dan is het mogelijk om de pallet te leveren op een plek naar keuze. Wanneer de pompwagen over grind, gras of onverharde paden dient te rijden, dan is het niet mogelijk. Te allen tijde heeft de chauffeur het recht om te beslissen om ergens wel of niet te leveren.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?
Ja, u dient bij voorkeur aanwezig te zijn tijdens de levering. U bent dan verzekerd van een aflevering naar wens.In de 4e stap van het bestelproces kunt u aangeven waar wij de pallet kunnen neerzetten als u niet aanwezig bent. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan heeft de chauffeur het recht om uw bestelling af te leveren op de beste mogelijke plek.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis bent tijdens de levering, dan zal de chauffeur trachten om u telefonisch te bereiken of de bestelling op de beste mogelijke plek afleveren.

Mag iemand anders ook mijn bestelling aannemen?
Ja, iemand anders mag uw bestelling aannemen. Graag vernemen wij van te voren wie uw bestelling zal aannemen, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Levering in het weekend?
Haardhout.nl levert niet in het weekend.

Bezorgt Haardhout.nl in de avond?
Haardhout.nl levert niet in de avond.

Kan ik een datum voor aflevering kiezen?
Ja, dit is mogelijk. In de 4e stap van het bestelproces kunt u dit aangeven.

Kan ik jullie producten ook afhalen?
Onze voorraad staat in Alkmaar. In sommige gevallen is het op afspraak mogelijk neem hiervoor telefonisch contact met ons op.