Toont alle 18 resultaten

Openhaardhout kopen

Openhaardhout koop je bij HaardHout.nl. Meer dan 30 jaar ervaring. Al ons haardhout is 100% ovengedroogd en direct te gebruiken in uw houtkachel. Heeft u advies nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met één van onze stookspecialisten.

De kwaliteit van Haardhout.nl

Met de nieuwe stookwetgeving in het vooruitzicht wordt het gebruik van kwalitatief hoogwaardig haardhout steeds belangrijker. Haardhout.nl levert al jaren gedroogd haardhout. Al ons openhaardhout is ovengedroogd en direct te stoken. Doordat het hout direct na het kloven wordt gedroogd in droogkamers blijft de kleur van het hout licht. Ook de klassieke frisse geur van het hout blijft veel langer hangen.

Verschillende soorten openhaardhout

Omdat niet iedereen dezelfde houtkachel of haard heeft hebben wij ons assortiment hierop aangepast. Voor de kleinere kachels en haarden hebben wij berkenhout of elzenhout. Dit zijn lichte houtsoorten, ontbranden makkelijk en worden minder heet. Voor de grotere houtkachels en haarden hebben wij essen, eiken en beukenhout in ons assortiment. Harde houtsoorten die lang branden.

Service omdat het kan

Als je iets koopt wil je het natuurlijk snel ontvangen. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de bestelling de volgende werkdag al geleverd. Op kantoor zit een team aan hout specialisten. Dus heeft u nog vragen over het soort hout dat u moet bestellen? Twijfel niet en bel.