Toont alle 9 resultaten

Aanmaken

Het aanmaken van een mooi openhaard of kachelvuur kan soms wat moeilijk gaan. Maar niet met onze aanmaakproducten! Onze aanmaakproducten zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame grondstoffen wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke ontbranding.

Hier vindt u alle producten om uw haardvuur snel en gemakkelijk aan te maken. Hier vindt u onder andere de aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes en aanmaakvloeistof.

Waarom aanmaakproducten?

Onze aanmaakproducten zijn perfect om uw hout of briketten gemakkelijk aan te steken op een milieuvriendelijke manier. Door het gebruik van aanmaakblokjes en houtjes zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van een mooi en sfeervol vuur. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Aanmaakproducten bestellen

Het gebruik van aanmaakproducten is een echte aanrader! Bestel deze  snel en simpel via onze webshop en laat deze de voldende werkdag al gratis bezorgen bij een bestelling boven de € 20,-!

Niet alle manieren om het haardvuur aan te steken zijn duurzaam. Vaak wordt er nog gebruik gemaakt van papier of de krant maar dit kan erg slecht zijn voor de gezondheid en het rookkanaal. De inkt zorgt voor onnodige vervuiling in het rookkanaal en in de lucht in de woning waardoor u dit inademt.

Door speciale aanmaakproducten te gebruiken kunt u het haardvoor op een duurzame en milieuvriendelijke manier aanmaken!