Toont alle 18 resultaten

Kachelhout

Kachelhout kopen doet u bij Haardhout.nl. Alles leveren wij uit eigen voorraad. Voordat wij het naar u versturen controleren wij het hout op kwaliteit. We controleren onder andere op, vocht, schimmel, stabiliteit van het krat en het soort kachelhout. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uw favoriete houtsoort heeft besteld, leveren wij het de volgende werkdag direct bij u af. Wij een tevreden klant en u kunt direct genieten van een heerlijk vuurtje in uw hout kachel.

Kachelhout is een moeilijk product. Dat is de reden dat er in Nederland zoveel commotie is rondom het stoken met hout. Deze commotie wordt voornamelijk veroorzaakt door mensen die hout stoken dat niet of nog niet geschikt is om te stoken. Al ons hout is ovengedroogd en direct te stoken. Een betere kwaliteit vindt u niet! Koop uw kachel hout online: Wij bieden u tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen top kwaliteit openhaardhout! Vanuit onze eigen voorraad leveren wij kachelhout door heel Nederland.

Voordelen van ons kachelhout:

  • kachelhout kopen tegen scherpe tarieven!
  • Altijd ovengedroogd
  • GRATIS levering door heel Nederland
  • U betaalt dus géén leveringskosten!
  • Breed aanbod met diverse type houtsoorten
  • Levering uit EIGEN VOORRAAD
  • Wij zijn dus geen ‘doorschuif-luik’, maar
    leveren u snel uit eigen voorraad!

Snelle levering kachelhout

Vandaag nog kachelhout bestellen bij ons online, betekent in overleg met u een snelle levering. Wij houden altijd rekening met de wensen van de klant. Wilt u het morgen in huis hebben dan kan dat, maar valt uw keuze op een weekend bezorging dan behoort dit wellicht tot de mogelijkheden, doch slechts in overleg en tegen meer betaling. De op het filmpje getoonde vrachtauto met meeneemheftruck rijdt i.v.m. de afstand niet door heel Nederland. Het is daarom verstandig om als er bijzonderheden zijn m.b.t. de aflevering dit te melden.

Levering uit eigen voorraad

Doordat wij leveren uit eigen voorraad zijn wij geen ‘doorgeef kanaal’. Menig haardhout webwinkel bezit zelf geen kachelhout, deze webwinkels kopen ook weer in bij leveranciers als wij. U betaalt hiervoor de hoofdprijs. Bij ons is dit niet aan de orde en doet u zaken met de leverancier zelf! En daar zijn wij erg trots op. Wij zijn reeds 20 jaar kachelhout leverancier en zijn gevestigd in Noord-Holland. Vanuit hier leveren wij het hout door heel Nederland. Dus ook al Woont u in Brabant, dan kunt u met een gerust hart bij ons hout bestellen; want ook hier geldt: de volgende dag heeft u het thuis en kunt u beginnen met stoken!