Fire-upaanmaakblokjes a 72 stuks

 5,00

Soms wat moeite met het goed aanmaken van de haard, kachel of barbeque? Dan hebben wij voor u de oplossing. Met de Fire-up aanmaakblokjes kunt u het haardvuur eenvoudig en snel aansteken. Daarnaast vergroten aanmaakblokjes de veiligheid van het aansteken van uw haard en zult u geen last hebben van rook of een onaangename geur.

  • Onbeperkt houdbaar
  • Reukloos, niet giftig
  • Brand duur 10-12 min

 

Aantal:

Description

Additional Information

Is het soms wat lastig om het vuur goed aan te steken? Dan hebben wij voor u de oplossing. Met de Fire-up aanmaakblokjes kunt u het haardvuur eenvoudig en snel aansteken. Daarnaast vergroten aanmaakblokjes de veiligheid van het aansteken van uw haard en zult u geen last hebben van rook of een onaangename geur. De Fire-up aanmaakblokjes kunt u niet alleen gebruiken om de open haard aan te steken, maar zijn ook te gebruiken voor de kachel, vuurkorf of zelfs de barbecue.

De biologische aanmaakblokjes blokjes zijn eenvoudig te gebruiken. U hoeft maar één blokje in de haard te leggen. Deze brandt vervolgens 10 tot 12 minuten (afhankelijk van de aanwezige trek op het moment dat u de haard wilt aansteken). Wel raden wij u aan om naast de aanmaakblokjes nog wat aanmaakhout te gebruiken, zodat uw haard en rookkanaal nog sneller op de juiste temperatuur komen. Fire-up aanmaakblokjes worden gemaakt van was en onbewerkt hout en zijn milieuvriendelijker dan de witte aanmaakblokjes. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Fire-up aanmaak blokjes reukloos en niet giftig zijn.

Onze aanmaakblokjes zijn dus een ontzettend handig hulpmiddel voor het aansteken van uw haard of kachel. De blokjes worden verkocht in zakjes van 72 stuks. Dit product kan alleen worden besteld in combinatie met een hele of halve pallet haardhout. Wilt u toch alleen de Fire-up aanmaakblokjes bestellen, dan brengen wij helaas extra verzendkosten in rekening.

 

Artikelnummer AB10000
Merk Fire-Up
Inhoud 72 stuks
Afmeting (H x B x D) 25 x 15 x 7
Soort Aanmaakblokjes

Informatie omtrent levering

  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd, of leverdag naar keuze
  • Gratis verzending, met pompwagen
  • Zending de dag van levering volgen via track & Trace
  • Veilig bestellen & betalen
  • Niet thuis bij levering? Laat ons weten waar de pallet geplaatst mag worden
Gewicht 2 kg
Afmetingen 15 × 7 × 25 cm