Fire-upaanmaakblokjes a 72 stuks

 6,50

Samba aanmaakblokjes zijn een milieuvriendelijk hulpmiddel voor het aansteken van de haard, vuurkorf of barbecue. Profiteer van een optimale verbranding!

  •  Onbeperkt houdbaar
  • Reukloos, niet giftig
  • Brand duur 10-12 min
  • Samenstelling ca. 55% was en ca 45% hout
  • Breukzijde aansteken

Een doos Samba aanmaakblokjes bevat 24 verpakkingen. Een verpakking bestaat uit 32 cubes Samba aanmaakblokjes. Hiermee kunt u in totaal 768 keer de kachel aan steken!

Aantal:

Description

Additional Information

Lukt het u vaak niet om het vuur goed aan te steken? Dan hebben wij voor u de oplossing. Met de Fire-up aanmaakblokjes kunt u het haardvuur eenvoudig en snel aansteken. Daarnaast vergroten aanmaakblokjes de veiligheid van het aansteken van uw haard en zult u geen last hebben van rook of een onaangename geur. De Fire-up aanmaakblokjes kunt u niet alleen gebruiken om de open haard aan te steken, maar zijn ook te gebruiken voor de kachel, vuurkorf of zelfs de barbecue.

De biologische aanmaakblokjes blokjes zijn eenvoudig te gebruiken. U hoeft maar één blokje in de haard te leggen. Deze brandt vervolgens 10 tot 12 minuten (afhankelijk van de aanwezige trek op het moment dat u de haard wilt aansteken). Wel raden wij u aan om naast de aanmaakblokjes nog wat aanmaakhout te gebruiken, zodat uw haard en rookkanaal nog sneller op de juiste temperatuur komen. Fire-up aanmaakblokjes worden gemaakt van was en onbewerkt hout en zijn milieuvriendelijker dan de witte aanmaakblokjes. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Fire-up aanmaak blokjes reukloos en niet giftig zijn.

Onze aanmaakblokjes zijn dus een ontzettend handig hulpmiddel voor het aansteken van uw haard of kachel. De blokjes worden verkocht in zakjes van 72 stuks. Dit product kan alleen worden besteld in combinatie met een hele of halve pallet haardhout. Wilt u toch alleen de Fire-up aanmaakblokjes bestellen, dan brengen wij helaas extra verzendkosten in rekening.

Gewicht 2 kg