Aanmaakhout

 5,00

Door het gebruik van aanmaakhout kunt u eenvoudig uw haard aansteken en profiteert u van een optimale en schone verbranding.

  • Schone verbranding
  • Prettig stookproces
  • Gratis levering bij een hele pallet brandhout

Een zak aanmaakhout is genoeg voor een hele pallet brandhout. Wij leveren aanmaakhout alleen in combinatie met een hele of halve pallet openhaardhout.

Op voorraad

Aantal:

Description

Additional Information

Wilt u de haard snel even aansteken zodat u direct van een warm vuur kunt genieten? Dan zijn enkele aanmaakhoutjes onmisbaar. Aanmaakhout is een milieuvriendelijke en verantwoorde keuze, waarmee u tijd en energie kunt besparen. Wilt u profiteren van zo’n prettig stookproces, dan is het belangrijk dat het hout goed droog is en de juiste afmeting heeft. Te kleine of te grote stukken zijn namelijk niet handig. Bestel aanmaakhout via onze website, zodat u zeker weet dat u het hout direct kunt gebruiken!

Voor een optimale en schone verbranding is het belangrijk dat uw haard en rookkanaal snel op de juiste temperatuur komen. Aanmaakhout kan daarvoor zorgen. De kleine stukken vurenhout zijn licht van kleur en branden sneller dan de houtblokken die u op het vuur gooit. Dit zorgt ervoor dat het vuur snel aanwakkert en u binnen enkele minuten van een mooi vlammenspel kunt genieten. Aanmaakhout wordt daarom ook wel de brandstof voor uw open haard genoemd en is onmisbaar voor een prettig stookproces.

Heeft u extra aanmaakhout nodig, dan kunt u dit bestellen via onze website. Het aanmaakhout is alleen leverbaar in combinatie met één of meerdere pallets haardhout. Het is dus niet mogelijk om losse zakken aanmaakhout bij ons te bestellen. Het hout wordt (meestal) bijgesloten zonder extra transportkosten, maar voor grotere aantallen vragen wij een meerprijs. De prijs van aanmaakhout is inclusief 21% BTW en wordt samen met het brandhout en eventueel een doos aanmaakblokjes door heel Nederland getransporteerd (incl. Texel, transportkosten voor andere eilanden in overleg).

Gewicht 3 kg