96 pakken pinikay

 369,00

96 pakken a 10kg. Strak geseald in krimpfolie!

Originele Pinikay houtbriketten geproduceerd zonder chemische toevoegingen. Dikte 8cm, lengte 26cm

  • Geperst uit eik en beuken.
  • Weinig asresten, schone verbranding
  • 96x 10 kg strak geseald in krimpfolie
  • Vandaag besteld morgen in huis

Onze Pinikay briketten worden geperst uit zaagsel van eiken en beuken. Door de combinatie van harde houtsoorten en en hoge druk produceren wij uitstekende briketten die tot 3 uur kunnen blijven liggen.

Aantal:

Description

Additional Information

Eigenschap

Pinikay briketten worden geperst uit puur eiken en beuken zaagsel (zonder bindmiddel). Hierdoor hebben ze een erg laag vochtgehalte(slechts 5%) en een lange brandtijd. Zaagsel wordt onder hoge druk geperst waardoor er een duurzaam en milieuvriendelijk product ontstaat. Of u nu in het voorjaar of in het najaar stookt, met houtbriketten kunt u zeer lang genieten van een mooi vuur, tegen lage kosten.

Gebruik

Omdat een Pinikay briket weinig vocht bevat zal bij de verbranding weinig rook ontstaan. Hierdoor heeft u minimale aanslag in uw kachel of schoorsteenpijp. Pinikay briketten zijn ideaal om te gebruiken in kleine kachels. Door de harde persing blijft de briket lang smeulen en heeft u een optimaal rendement.

Levering

Uw bestelling wordt uitgeleverd door Distri XL. Dit is netwerk van 5 samenwerkende transportbedrijven die zijn gespecialiseerd in het leveren bij particulieren. U krijgt een mail met “track and trace” zodat u uw bestelling kunt volgen en precies weet welke tijd uw bestelling arriveert. De pallet wordt geleverd met een bakwagen. In iedere vrachtwagen is een pompwagen aanwezig zodat we de pallet op de gewenste plek neergezet kan worden. Houdt u hierbij rekening met grindpaden, drempels en hellingen. Wanneer er twijfels zijn over de wensen bij aflevering dan kunt u ons altijd met ons bellen of een foto sturen naar info@haardhout.nl. Wij bespreken dan de situatie met Distrie XL. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Gewicht 960 kg