Over ons.
Als geen ander weten wij hoe lekker het is om ‘s avonds neer te strijken bij de haard en gewoon even te genieten van een mooi vlammenspel. Goed ovengedroogd haardhout is in dat geval onmisbaar en dat is nou precies waar wij u mee kunnen helpen. Bestelt u brandhout via haardhout.nl, dan kunt u rekenen op uitsluitend kwalitatief A-klasse hout. Ons ovengedroogde hout beschikt over goede brandeigenschappen en is direct stookbaar.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een van de grootste (online) leveranciers van Nederland zijn. Wij zijn begonnen in Pingjum, Friesland en leveren, sinds onze oprichting in 1983, haardhout vanuit deze locatie. Momenteel zijn wij gevestigd in Alkmaar.

Ons streven is om de klant altijd het beste hout te verkopen tegen de laagste prijs. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, wij zorgen ervoor dat het hout zonder extra kosten bij u op de juiste plek terechtkomt.

Eigen houtopslag
Opslag haardhout in netten

Haardhout.nl, uw haardhoutspecialist sinds 1983

Voordelen van haardhout.nl

Wij leveren altijd uit voorraad en door heel Nederland. Met uitzondering van Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog, voor deze Waddeneilanden is de prijs in overleg. In tegenstelling tot de meeste andere haardhout leveranciers hebben wij in onze loodsen grote partijen gedroogd brandhout in voorraad staan. Dit zorgt ervoor dat wij snel en goedkoop aan onze klanten kunnen leveren.

Bestelt u bij haardhout.nl dan kunt u profiteren van:

  • een levering uit eigen voorraad
  • keuze uit diverse houtsoorten
  • altijd de beste kwaliteit
  • een snelle levering door heel Nederland
  • de optie om in de winter én de zomer te bestellen
  • en zeer voordelige prijzen
  • uw bestelling volgen via Track & Trace.

Over Haardhout.nl

Informatie en tips op haardhout.nl

Gaat u haardhout kopen, dan is het belangrijk om te weten welke houtsoort het beste bij uw haard past. Het verschilt namelijk nogal of u met een houtkachel, een allesbrander of een open haard stookt. Daarnaast zijn er ook persoonlijke wensen die de keuze van de juiste houtsoort kunnen beïnvloeden. Bij Haardhout.nl hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring en zijn wij expert in alle onderwerpen rondom open haarden, openhaardhout, houtkachels, schoorsteenvegen, rookkanalen aanleggen, brandhout kopen en veel meer. Op onze website vindt u veel informatie en tips, die u kunt vertalen naar uw eigen situatie. Heeft u echter nog vragen? Pak dan gerust de telefoon en stel ons uw vraag. Wij helpen onze mede stokers graag!

Uw haardhout kopen

Bij haardhout.nl kunt u een bestelling plaatsen via de webshop of uw bestelling telefonisch doorgeven. Wij zijn 5 dagen per week geopend en verkopen naast hele pallets ook kleinere hoeveelheden. Komt gerust eens lang om ons assortiment te bekijken! Om ervoor te zorgen dat u niet voor niets komt, kunt u het beste even contact met ons opnemen!