Pallet eiken + 2 x gratis aanmaakhout

 359,00

Eikenhout is een erg goede houtsoort om mee te stoken. Eikenhout heeft een lange brandduur en is erg populair onder Nederlandse stokers.

  • Afmeting pallet 80x120x200, blokken 25cm
  • Spettert niet, rustige vlam, lange brandduur
  • Ovengedroogd, direct te stoken
  • Geschikt voor kleine en grote kachels
  • Voor 16:00 besteld, morgen stoken

Een hele pallet gemengd eikenhout komt overeen met circa 2 kuub gestapeld openhaardhout en 1 kuub gestapeld openhaardhout is ongeveer gelijk aan 1,6 kuub los gestort brandhout.

Aantal:

Description

Additional Information

Profiteer van deze deal

Volle pallet eikenhout nu tijdelijk met gratis 2 zakken aanmaakhout.

Levering

Uw bestelling wordt uitgeleverd door Distri XL. Dit is netwerk van 5 samenwerkende transportbedrijven die zijn gespecialiseerd in het leveren bij particulieren. U krijgt een mail met “track and trace” zodat u uw bestelling kunt volgen en precies weet welke tijd uw bestelling arriveert. De pallet wordt geleverd met een bakwagen. In iedere vrachtwagen is een pompwagen aanwezig zodat we de pallet op de gewenste plek neergezet kan worden. Houdt u hierbij rekening met grindpaden, drempels en hellingen. Wanneer er twijfels zijn over de wensen bij aflevering dan kunt u ons altijd met ons bellen of een foto sturen naar info@haardhout.nl. Wij bespreken dan de situatie met Distrie XL. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Gewicht 900 kg