Grote pallet ovengedroogd beuken haardhout

 319,00

Ons beukenhout is dé houtsoort voor uw grote haard of kachel. Geniet van een rijke sfeer en een bijzonder lange brandduur!

  • Afmeting pallet 80x120x180. Lengte blokken 25cm
  • Zware houtsoort, lange brandduur, geen gespetter
  • Ovengedroogd, direct stookbaar, gratis levering
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Sterke pallet die verplaatst kan worden. De pallet kan in overleg op de plek neergezet worden waar u dat wilt.

Op voorraad

Aantal:

Description

Additional Information

Hele pallet beukenhout

Beukenhout is in Nederland één van de meest gebruikte houtsoorten. Niet alleen worden van deze harde houtsoort veel meubels gemaakt, ook als brandhout is beukenhout zeer geschikt. Met een hele pallet Beukenhout kunt u heel wat avondjes gezellig stoken en genieten van een mooi vlammenspel en een heerlijke warmte.

Bent u op zoek naar beukenhout dat erg lang en traag brandt? Ons beukenhout is extra grof gekloofd en de bloklengte is 25cm. Dit hout is dan ook met name geschikt voor grote haarden en kachels. Wilt u ‘s avonds lekker lang voor de haard vertoeven en heeft u geen zin om steeds uw kachel bij te vullen? Dan is dit beukenhout dus een echte aanrader. Let op! Voor grof beukenhout heeft u wel goed aanmaakhout nodig.

Gebruikt u het beukenhout op de juiste manier, dan kunt u profiteren van de vele voordelen die deze houtsoort met zich meebrengt. Veel warmte, weinig rook en lange branduren. Daarnaast zult u geen last hebben van knetterend hout, waardoor u minder op de kinderen, huisdieren of het tapijt hoeft te letten. Het mooie vlammenspel zorgt er ook nog eens voor dat u urenlang naar het vuur kan staren en optimaal kan ontspannen.

Gewicht 900 kg