Halve pallet ovengedroogd elzen haardhout

 179,00

Deze mix is een perfecte mix tussen fijn en snel brandend zachthout (berk) en het wat hardere essen en eikenhout. Door deze mix te gebruiken kunt u snel van een mooi vuur genieten!

Het vuur start u gemakkelijk met het zachthout om vervolgens te genieten van een mooi lang brandend vuur met het hardere hout.

  • Pallet afmeting: 85x120x110 Blokken 25cm
  • Combinatie van mooie vlam en lange brandtduur
  • Ovengedroogd, direct te stoken
  • Voor 16:00 besteld. Morgen in huis
  • Gratis geleverd door heel Nederland
Aantal:

Description

Additional Information

h2> Eigenschap

Elzen haardhout brand eenvoudig en geeft een mooie vlam. Elzen is qua brandtduur te vergelijken met berken haardhout. De schone verbranding zorgt ervoor dat er weinig rook ontstaat en er weinig aanslag in uw kachelpijp opstaan.

Gebruik

Elzen haardhout is in iedere kachel te gebruiken. Door de makkelijke verbranding is elzen zeer geschikt voor kleinere kachels. Heeft u een accumulerende of speksteen kachel dan is elzen openhaardhout een aanrader. Elzen haardhout is goedkoop, stookt fijn en spettert niet.

Levering

Uw bestelling wordt uitgeleverd door Distri XL. Dit is netwerk van 5 samenwerkende transportbedrijven die zijn gespecialiseerd in het leveren bij particulieren. U krijgt een mail met “track and trace” zodat u uw bestelling kunt volgen en precies weet welke tijd uw bestelling arriveert. De pallet wordt geleverd met een bakwagen. In iedere vrachtwagen is een pompwagen aanwezig zodat we de pallet op de gewenste plek neergezet kan worden. Houdt u hierbij rekening met grindpaden, drempels en hellingen. Wanneer er twijfels zijn over de wensen bij aflevering dan kunt u ons altijd met ons bellen of een foto sturen naar info@haardhout.nl. Wij bespreken dan de situatie met Distrie XL. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Gewicht 450 kg