15 zakken ovengedroogd essen haardhout

 139,00

Netten haardhout is uitermate geschikt voor een avondje onbezorgd stookgenot! Profiteer van een goede kwaliteit, een mooi vlammenspel en een eenvoudige opslag.

  • Ovengedroogd haardhout – Direct te stoken
  • Minimaal8 kg haardhout per net – Mooie vlam
  • Makkelijk te tillen – Schone verbranding
  • Handzame blokken van 25cm. Diameter 10-15cm
  • Vrij van ongedierte, Schimmel of insecten
  • Gratis levering aan huis – Snelle levertijd
Aantal:

Description

Additional Information

Eigenschap

Vraagt u zich af welke houtsoort u het beste kunt kiezen voor uw haard of kachel? Dan hangt dit af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het soort kachel of de persoonlijke wensen die u heeft. Essen is de perfecte houtsoort voor grotere kachels en haarden. Qua gewicht is essenhout vergelijkbaar met eiken. Het voordeel van essen is dat het minder spettert en een rustige grote vlam heeft.

Gebruik

Essen haardhout is een elastische en zware houtsoort van een zeer hoge kwaliteit. De verbranding van bessen lijkt sterk op de verbranding van beuken.Essen is iets lichter en daardoor makkelijker aan te steken. Essenhout heeft van nature een zeer laag vochtigheidsgehalte. Deze fantastische houtsoort heeft daarnaast een rustige vlam, en kan desondanks zorgen voor een mooi vlammenspel. Ook geeft berken veel warmte af. Hierdoor is deze houtsoort een echte aanrader voor de strenge winter, maar ook in de zomer zorgt deze houtsoort voor een plezierig stookproces. Het hout heeft een bloklengte van 25 cm en is daarmee geschikt voor grote én kleine kachels.

Levering

Uw bestelling wordt uitgeleverd door Distri XL. Dit is netwerk van 5 samenwerkende transportbedrijven die zijn gespecialiseerd in het leveren bij particulieren. U krijgt een mail met “track and trace” zodat u uw bestelling kunt volgen en precies weet welke tijd uw bestelling arriveert. De pallet wordt geleverd met een bakwagen. In iedere vrachtwagen is een pompwagen aanwezig zodat we de pallet op de gewenste plek neergezet kan worden. Houdt u hierbij rekening met grindpaden, drempels en hellingen. Wanneer er twijfels zijn over de wensen bij aflevering dan kunt u ons altijd met ons bellen of een foto sturen naar info@haardhout.nl. Wij bespreken dan de situatie met Distrie XL. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Gewicht 150 kg