Halve pallet Berken/Essen

 209,00

Deze mix is een perfecte mix tussen fijn en snel brandend zachthout (berk) en het wat hardere essen. Door deze mix te gebruiken kunt u snel van een mooi vuur genieten!

Het vuur start u gemakkelijk met het zachthout om vervolgens te genieten van een mooi lang brandend vuur met het hardere hout.

  • Pallet afmeting: 85x120x110 Blokken 25cm
  • Combinatie van mooie vlam en lange brandtduur
  • Ovengedroogd, direct te stoken
  • Voor 16:00 besteld. Morgen in huis
  • Gratis geleverd door heel Nederland

Op voorraad

Aantal:

Description

Additional Information

Eigenschap

Berken haardhout is herkenbaar aan de witte schors. Berken is een zachtere hout soort dus ideaal om het vuur mee op te starten. Berk brandt schoon en spettert niet. Daarnaast heeft berken een grote mooie vlam. Essen haardhout brand schoon, langzaam en heeft ook een mooie warme vlam.

Gebruik

De 2 meest gangbare houtsoorten gemixt in een pallet. Stook de kachel langzaam warm met het zachtere berkenhout. Wanneer er genoeg hitte en kooltjes zijn ontstaan legt u het hardere essen op het vuur. Hierdoor heeft u de ideale combinatie van zachte en harde houtsoorten die u kunt gebruiken in zowel kleine als grote kachels.

Levering

Uw bestelling wordt uitgeleverd door Distri XL. Dit is netwerk van 5 samenwerkende transportbedrijven die zijn gespecialiseerd in het leveren bij particulieren. U krijgt een mail met “track and trace” zodat u uw bestelling kunt volgen en precies weet welke tijd uw bestelling arriveert. De pallet wordt geleverd met een bakwagen. In iedere vrachtwagen is een pompwagen aanwezig zodat we de pallet op de gewenste plek neergezet kan worden. Houdt u hierbij rekening met grindpaden, drempels en hellingen. Wanneer er twijfels zijn over de wensen bij aflevering dan kunt u ons altijd met ons bellen of een foto sturen naar info@haardhout.nl. Wij bespreken dan de situatie met Distrie XL. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Gewicht 450 kg