Grote pallet berken- essen mix

 319,00

Een combinatie van verschillende houtsoorten zorgt voor een zeer aangenaam stookproces. Onze mix bestaat uit Berken(zachtere houtsoort) en het hardere essen haardhout. Stook uw kachel snel warm met het berken. Wanneer er genoeg hitte is ontstaan dan gebruikt u het essen haardhout.

  • Pallet afmeting: 85x120x200 Blokken 25cm
  • Combinatie van mooie vlam en lange brandtduur
  • Ovengedroogd, direct te stoken
  • Voor 16:00 besteld. Morgen in huis
  • Gratis geleverd door heel Nederland

Een hele pallet gemengd haardhout komt overeen met circa 2 kuub gestapeld openhaardhout en 1 kuub gestapeld openhaardhout is ongeveer gelijk aan 1,6 kuub los gestort brandhout.

Op voorraad

Aantal:

Description

Additional Information

Elke houtsoort kent zijn eigen unieke kenmerken. Zo brand essen haardhout langzaam op en heeft een rustige vlam. Kiest u voor gemengd openhaardhout, dan kunt u profiteren van de voordelen van de twee beste houtsoorten in ons assortiment.

Een gemengd pallet bestaat bij haardhout.nl uit berken(wat zachter) en essen(wat harder). Voor optimaal stookplezier kunt u beginnen met het berken haardhout. Vervolgens stookt u verder met het hardere essen haardhout. Samen hebben berken en essen ideale stookeigenschappen.

Het hout is erg geschikt om speksteenkachels en Finovens snel op temperatuur te brengen. Deze kachels slaan de warmte op en het duurt dan ook even voordat hij weer is afgekoeld. Het blijft dus een lange tijd heerlijk warm, ook als u na een paar uurtjes de kachel heeft uit laten gaan.

Ons gemengd haardhout is geschikt voor verschillende haarden en toepassingen. Het hout is van een uitstekende kwaliteit en net als onze andere houtsoorten ovengedroogd. Dit zorgt ervoor dat het hout beschikt over uitstekende brandeigenschappen. Het hout is 25 cm lang en direct stookbaar. Een pallet gemengd haardhout bevat ca. 2 m³ gestapeld openhaardhout. Dat is ca. 3,2 m³ los gestort. De prijs, die hierboven wordt vermeld, is inclusief 21% BTW. Wij transporteren door heel Nederland (incl. Texel, transportkosten voor andere eilanden in overleg).

Gewicht 850 kg