Openhaardhoutmand voor opslag van haardhout.

34,95

Aantal

Beschrijving

Openhaardhoutmand 

Deze grote stevige openhaardhoutmand gemaakt van oude autobanden is ideaal om bijvoorbeeld haardhoutblokken voor de openhaard of houtkachel uit uw houtopslag te halen. Niet allen handig om uw openhaardhout te vervoeren, maar u kunt het er ook prima in opslaan door hem gevuld met haardhout een mooi plekje te geven bij uw haard.
Hij is ook leuk om speelgoed, tijdschriften of andere spullen in op te bergen.
De openhaardhoutmand kan een flink gewicht dragen en is een sieraad voor het interieur. Het gerecyclede rubber is bijzonder sterk en zeer slijtvast. Doordat het materiaal een beetje flexibel in gaat er best veel hout in zodat u niet steeds hoeft te lopen.

De openhaardhoutmand is gemaakt van oude rubberbanden en is er in twee uitvoeringen. Aan de bovenkant afgezet met jute en er is een openhaardhoutmand zonder jute.

De prijs is gelijk.
€34,95 inclusief bezorging.
De mand heeft twee hengsels, een diameter van 50 cm en is circa 28 cm hoog.

De manden zijn gemaakt in een kleine werkplaats  in Moradabad in Noord-India. De werkplaats wordt gerund door Shariful Hasan, een metaalbewerker, die samen met zijn 5 werknemers prachtige producten maakt van oude fietskettingen, blik en autobanden.

De sociale organisatie Creative Craft en zorgt voor een eerlijke beloning en betere arbeidsomstandigheden voor de handwerklieden. Shariful krijgt een eerlijke prijs voor zijn producten en daardoor kunnen zijn kinderen en die van zijn medewerkers naar school.

Help de handwerklieden in India aan een betere toekomst voor hun kinderen.

Deze openhaardhoutmanden zijn gemaakt van gerecycled materiaal en op een verantwoorde manier vervaardigd in India. Bij de ontwikkeling zijn Indiase designers betrokken die oog hebben voor westerse trends. Deze producten zijn niet alleen mooi, maar ook verantwoord, wat betekend dat de mensen die de openhaardhoutmanden maken een eerlijk salaris krijgen en dat er GEEN sprake is van kinderarbeid.